Ett strategiskt partnerskap

Vi etablerar partnerskap med företag som kompletterar och stärker oss i vår leveranskapacitet samt höjer oss i värdekedjan

Xpartner

 

Xpartner är ett strategiskt partnernätverk med spetskompetens för helhetsåtagande. Vi har över 650 specialistkonsulter inom Xpartner som har bredden inom management, verksamhet, IT- och teknikkonsulter. Vi hjälper er och skapar affärsnytta med gemensam kompetens och bestående resultat, implementerar nya möjligheter med digitala lösningar tillsammans med andra affärskritiska system.

Vi etablerar partnerskap med företag som har olika tjänsteerbjudanden som kompletterar och stärker oss i vår utveckling av kompetensområden och specialiseringar. Vi ökar vårt kompetenserbjudande till kunder som vi inte tidigare har kunnat eller kan bearbeta enbart med Xgroups erbjudande samt höjer oss i värdekedjan. Vi har över 650 specialistkonsulter inom Xpartner. Vi arbetar tillsammans med bland annat management-, verksamhets-, IT- och teknikkonsulter. Är ni intresserade av ett partnerskap med Xgroup vänligen skicka en intresseanmälan och beskrivning av er verksamhet och dess tjänster.

Vi kompletterar och stärker vårt gemensamma erbjudande genom vår partnerstrategi Management, verksamhets, IT- och teknikkonsulter är vår huvudområde. Strategiskt partnerskap med spetskompetens för ett helhetsåtagande hos våra kunder. Vi har över 650 specialistkonsulter inom Xpartner.

Framtidens tillväxt kommer att ske med olika partnerstrategier med ett bredare erbjudande för en ökad affärsnytta. Kunderna eftersträvar en part med en bredare spetskompetens för en ökad kostnadseffektivitet. ”Time to market” blir att viktigare.

Våra partners

Erbjuder säkra och effektiva helhetslösningar för våra kunders IT-miljö. Är ledande inom IT-säkerhet och IT-service.

Utvecklar och underhåller molntjänster och appar med focus på mobil arbetsorder, mobilpositionering (inomhus- och utomhus globalt), fakturering och betalningslösningar samt tjänster för Internet of Things.

Vi är specialiserade på digital kommunikation, vi både producerar och utbildar. Vårt mål är att bygga broar mellan B2B och B2C.

Perfect Place är inte en arkitekt, inte en HR-konsult, inte en flyttgeneral, inte en inredare, inte en fastighetsutvecklare. Vi är allt det och lite till.

Specialister inom paketerade lösningar för intranät, ledningssystem och externa webblösningar som bygger på SharePoint, O365 och EPIServer.

Softhouse främsta verksamhet är nyutveckling, underhåll och anpassning av mjukvara. Man arbetar även verksamhetsutveckling, baserad på Lean & Agile, i form av metodutveckling, coachning och utbildning.

Utvecklar mobil och trådlös teknik för nätverksoperatörer och mobiltelefonleverantörer.

Vi hjälper våra kunder att förenkla och effektivisera sin försäljning, marknadsförings och eftermarknadsfunktion.

Vill du komma i kontakt med oss på Xgroup