det moderna IT konsultbolaget

Vi ska vara framtidens konsultbolag med en unik innovationskraft,
modern företagskultur och affärsfokus som utvecklar både medarbetare och kunder.

Besök oss

Du är välkommen att besöka oss och boka ett möte för konsultation

Lilla Varvsgatan 14
Turning Torso

Ring oss

Du kan ringa oss för rådgivning och konsultation

+46 (0) 733 56 10 10

Maila oss

Tveka inte att maila oss för hjälp, rådgivning eller konsultation

circle-cropped(1)

Mikael Heintze

CEO

Jag är en driven och affärsinriktad ledare som tycker om att utveckla både affärer och människor. Försöker arbeta strategiskt med tydligt uppsatta mål och genomför planer till handling. Arbetar på ledningsnivå med ett fokus innovation och affärsnytta. Har en 15 årig erfarenhet inom olika chefsbefattningar. Har skapat och utvecklat fyra olika företag från grunden och genomfört två bolagsförsäljningar av de uppstartade företagen.

 

Familj och fritid är en viktig ingrediens för att skapa harmoni i både privat- och i affärslivet, har tre utflygna barn vilket ger mig tid att kunna utnyttja fritiden maximalt. Är lite av livsnjutare och tycker om att resa utomlands och njuta av god mat och vin. Detta medgör att jag måste träna både styrketräning och squash, försöker även att få till lite golf. Har en stor passion för tyska sportsbilar

Catharina Fransson

CONSULTANT MANAGER

Jag är en erfaren ledare som gärna arbetar med att utveckla såväl organisationer/verksamheter som tekniska lösningar. Är innovativ och kreativ, vilket jag använder mycket i mitt arbetsliv, framförallt för att hitta nya affärsmöjligheter eller lösningar som ger mervärde för kunden. Jag har bred erfarenhet inom IT, och att jobba i stora företag och organisationer.

 

Som person är jag social, positiv och har mycket driv och energi. Jag är även prestigelös, pragmatisk och gillar att vara med och se människor växa och utvecklas. Utanför yrkeslivet är jag aktiv inom ridsporten både nationellt och internationellt.

 

På fritiden, som jag värdesätter mycket, tränar jag och försöker få in lite tid för ridning. I övrigt tycker jag om att resa, lyssnar mycket på musik och kopplar gärna av med lite god mat i trevligt sällskap.

Mike Dooley

Executive Sales

Professionell och strategisk ledare, chef, mentor och coach till individer, entreprenörer, team och organisationer.  Jag har erfarenhet från mer än 25 år inom marknadsföring eller kommersialisering roller inom medicinsk teknik och life science industrier. Expertis inom nätverk, försäljning, marknadsföring, kommersialiseringsstrategi, coachning och ledarskap.

På fritiden är jag mentor för Lunds Universitets Entreprenörsskola, samt Thoréns Business School, Helsingborg. Vi har ett mycket aktivt familjeliv – tre barn, alla på olika stadier av studier, kräver mycket uppmärksamhet! När vi kan vi njuter av segling, SCUBA dykning och vi reser mycket utomlands. Träning, DIY, trädgårdsarbete, matlagning och mysiga filmkvällar ligger också högt på agendan för oss.