Xgroup | Xeducation
2130
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2130,_masterslider,_msp_version_3.0.4,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsiveVi har en lång erfarenhet av företagande, ledarskap och IT teknik.

Vi erbjuder situationsanpassade utbildningar för ditt företag. Tillsammans med våra partners kan vi erbjuda utbildningar som kopplar samman ledarskap och teknisk utbildning. De blir ett effektivt medel för att utveckla och stärka din organisation precis där det behövs. Vår långa erfarenhet av att starta och driva företag gör oss till ett perfekt val av utbildningspartner  då vi har kunskap om alla faser i ett företags livstid.

Vi anpassar utbildningarna efter vilken fas bolaget och organisationen befinner sig.

Vi erbjuder en unik kombination av erfarenhet, teknologi, metodik, ledarskap och rådgivning. Vi täcker områden från konkreta behov här och nu som – Ledarskap på distans –  till framtida försörjningen av ledare – talent management- men också generella ledarskapsutbildningar och team building workshops.

Samordnad utbildning

Genom vårt affärsområde Xpartner erbjuder vi utbildningar inom ett brett teknikområde i kombination med ledarskaps utbildning. Vi levererar workshops och utbildning anpassad till era behov och er företagskultur. Genom våra utbildningar ger vi er olika verktyg för att ni ska kunna utveckla ert ledarskap, era strategier och er kommunikation men också era tjänster, arbetsätt, processer och säkerhet.


Varför utbildar vi?

Både företag och organisationer behöver kontinuerlig utveckling och förändring anpassad efter både marknad och verksamhetsmål. Personal relaterade kostnader består ungefär av 80% av företagens totala kostnader.Med en kontinuerlig situationsanpassad utbildning kan man utveckla medarbetarna att bli engagerade, förändringsbenägna och stimulerade och tycka det är kul att gå till jobbet.Kompetensöverföring inom ledningsgruppen med en anpassning till de olika verksamhetsmålen skapas en innovation och samhörighet som leder företaget framåt

Hur vi utbildar

Vi effektiviserar er verksamhet och organisation. Med vår långa erfarenhet från ledande positioner och verksamhetsförståelse med en inriktning på affärsnytta så kan vi paketera utbildningen för ert företag.Tillsammans med våra partners tillhör vi ett nätverk som kan erbjuda en utbildning som är byggd på erfarenhet och kunskap. Vi har gått igenom vad ditt företag går igenom nu, och vi vill hjälpa dig nå hela vägen fram.Vi erbjuder ett antal utbildningar anpassade till era nuvarande och kommande behov.Management utbildningar

Vi täcker områden från konkreta behov här och nu som – Ledar och medarbetarskap på distans –  till framtida försörjningen av ledare – talent management- men också generella ledarskapsutbildningar och team building workshops.

Certified Scrummaster

Scrum låter team skapa en potentiellt leverbar release (med funktioner som är av leveranskvalitet) i varje iteration och utmanar sina användare att fokusera på ständig förbättring. Detta ger den flexibilitet som behövs för att hantera de snabbt föränderliga krav, behov och möjligheter som uppstår i alla projekt. Scrum består i grunden av tre roller, tre möten och tre artefakter. Scrum är en av de mest populära agila metoderna i världen.

Agil Certifiering

Väldigt många IT-företag är idag inspirerade av Agile. Det pratas om nya roller, nya värderingar och nya tekniker. Så mycket nytt att det är lätt att gå vilse i alla begrepp. Agil Certifiering är kursen för dig som vill bli tryggare och mer kunnig i vad Agile innebär.