Xgroup | Digital Transformering
3140
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3140,_masterslider,_msp_version_3.0.4,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

XCONCEPT / DIGITAL TRANSFORMERING

Digitalisering konkurrens utsätter traditionella branscher som man inte tidigare kunna förutspå.
Digital transformation är mer än att sälja befintligt utbud genom digitala kanaler eller använda sociala media. Förändringar och anpassningar kan mycket väl vara nya teknikval som samverkar med andra affärskritiska system. Transformationen handlar om att förändra verksamhetens hela synsätt på digitala möjligheter med fokus på en ökad affärsnytta. Vi hjälper verksamheten att skapa mål och en tydlig agenda för digitaliseringen.

Vi vägleder förändringsresan tillsammans med er mot er digitala framtid.

Allt fler affärer görs digitalt – på er webbplats, i mobilen och i sociala medier. Även dina medarbetare möts och samarbetar digitalt i organisationens intranät. Vi hjälper dig att skapa lönsamma affärer genom att arbeta strategiskt och långsiktigt med den digitala kommunikationen.
Digital transformation är mer än att sälja befintligt utbud genom digitala kanaler eller använda sociala media. Det handlar om att förändra verksamhetens hela synsätt på digitala möjligheter. Xgroup hjälper verksamheten att skapa mål och en tydlig agenda för digitaliseringen. Genom att analysera informationsbehov, IT-miljö och operativa processer förbereder vi organisationen och skapar förutsättningar för effektivisering av verksamheten och nya kundvärden.

”Companies that are embracing digital transformation are already 26% more profitable than their peers”  (IDC InfoBrief, April 2016)

 

FÖRUTSÄTTNINGAR +

Vi signerar alltid ett sekretess avtal för att kunna vara fullt transparenta för ett bättre resultat och genomförande.

 

• Tillgänglighet till representanter i bolagets ledningsgrupp
• Tillgänglighet till den operativa ledningen
• Tillgänglighet till experter inom berörda delar av bolaget
• Vid en implementation, tillgänglighet till relevant personal samt projektlokal
• Projekt och dokumentations standard (kundens)
• Definierad mottagare av resultatet.

4 PAKET TILL DIGITAL TRANSFORMATION +

Vi har gjort enkelt för er. Gå genom våra paket och välj den som passa dig bäst.

XCONCEPT DIGITAL TRANSFORMERING -1

Vi arbetar med en halv dags analys av er  verksamhet med fokus på digitaliserings trender och lösningar inom liknande verksamheter. Vi redovisar exempel och uppnådda nyttoeffekter för affärsverksamheten som andra bolag har genomfört.

XCONCEPT DIGITAL TRANSFORMERING -2

Vi gör analys med kunden för att ytterligare förstå nuläget i kundens verksamhet, samt en rapport till ledningen om olika förbättringsmöjligheter utifrån den gjorda analysen. Målbilds- och strategiarbete. Utifrån trender och insikter skapar vi visioner och målbilder för utvecklingen samt en digitaliserings strategi på en generell nivå.

XCONCEPT DIGITAL TRANSFORMERING -3

Tillsammans med leverans av ovanstående paket 1 och 2 samt ett genomarbetat lösningsförslag som dokumenteras och presenteras. Lösningsförslaget innehåller informationsmodeller, informationsarkitektur, processmodeller, strategi, vision, mål, tidplan, resursbehov, kostnad. Vinst, ROI, SWOT.

XCONCEPT DIGITAL TRANSFORMERING -4

Tillsammans med ovanstående paket 1- 3 samt implementationsprojekt med ett effektivt genomförande. Vi agerar förändringsledning för att skapa effektiva informationsarkitekturer och utvecklingsprocesser. Vi hjälper er att sätta upp och organisera hur ni ska styr den digitala organisationen?

Under projektet har vi fokus på förändringsledning: Att få ut nyttoeffekterna av att införa ett nytt sätt att arbeta. Genomföra förändringar som löper tvärs igenom olika funktioner i verksamheten – vi skapar inre effektivitet. Stöd vid organisationsförändringar för att anpassa verksamheten till en ny verklighet. Säkerställa att man får ut affärsnyttan vid sammanslagningar av olika organisationer och inkludera arbetet med att analysera era kunders upplevelse av den digitala resan och hur vi utvecklade den.

Dags för transformation?