Xgroup | Affärstransformation
3143
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3143,_masterslider,_msp_version_3.0.4,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

XCONCEPT / AFFÄRSTRANSFORMATION

Affärstransformation handlar om att våga ifrågasätta traditionella affärsmodeller, intäktsströmmar, processer, organisation och arbetssätt. Innovation handlar inte bara om att ta fram nya produkter eller tjänster utan Ibland kan de mest innovativa greppen sitta i själva affärsmodellen.

XCONCEPT / AFFÄRSTRANSFORMATION

Vi arbetar med kunder som vill utveckla sin verksamhet med olika strategier, arbetssätt och processer. Genom en djup verksamhetsförståelse och innovation samt med en unik partnerstrategi levererar vi affärsnytta. Att leda och utveckla företag kräver förr eller senare att man gör förändringar. Utmaningen ligger i att göra rätt förändring, i rätt tid och på rätt sätt. Vi hjälper dig att skapa samsyn och handlingskraft innan, under och efter en planerad förändring.

 

Våga alltid ifrågasätta era befintliga affärsmodeller. 

Ställ 4 frågor i organisationen, utifrån det får du ett enkelt svar
om era affärsmodeller är marknadsanpassade.

 

• Varför jobbar vi med dessa befintliga kunder?
• Vilka kunder vill vi jobba med?
• Varför jobbar vi inte med de kunder vi vill jobba med?
• Kan vi tjänstefiera vårt erbjudande för fler kundsegment?

 

Affärstransformation handlar om att våga ifrågasätta traditionella affärsmodeller, intäktsströmmar, processer, organisation och arbetssätt. Innovation handlar inte bara om att ta fram nya produkter eller tjänster utan Ibland kan de mest innovativa greppen sitta i själva affärsmodellen. En affärstransformation är inget projekt eller program. För oss handlar det om att förändra det traditionella synsättet och flytta organisationen från teknikfokus till affärsfokus samt införa innovation i organisationen som ett arbetssätt.

 

VAD VI GÖR +

Vi genomför en analys av verksamheten med fokus på befintliga affärsmodeller kopplat till era befintliga kunder. Kunddimensionen handlar förenklat om kunders nya beteenden och behov där kopplar vi era befintliga affärsmodeller mot de trender vi ser på marknaden för en djupare analys.

 

Tillsammans med er gör vi en halv dags analys och sammanställning av affärsmodellerna, därefter genomför vi en halv dags innovationsarbete med ledningsgruppen utifrån analysen där målet är att bolaget har en ny innovationsplattform för nya tillväxtstrategier.

 

Fast pris – 34 000 kr

Dags för transformation?