Xgroup | We are X
1306
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1306,_masterslider,_msp_version_3.0.4,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Why X

Kort om Xgroup

VAD VI ÄR

Xgroup är det moderna IT konsultbolaget med en vision om att vi ska vara framtidens konsultbolag. Med en unik innovationskraft, modern företagskultur och affärsfokus utvecklar vi både medarbetare och kunder.

HUR VI GÖR

Kunderna vänder sig till oss för att utveckla sin verksamhet som vi genomför med olika strategier, arbetssätt och processer. Vi skapar affärsnytta med resultat och ser nya möjligheter med digitala lösningar tillsammans med olika affärskritiska system.

VARFÖR

Vi förstår våra kunders olika verksamheter och i vilken fas de befinner sig i och kan via en affärskontakt genomföra olika verksamhetsutvecklingar baserat på management, affärssystem, digitalisering och ekonomi.

VI GÖR SKILLNAD GENOM KOMPETENS+

Vår verksamhet går ut på att skapa och utveckla processer och metoder tillsammans med innovativ teknik som skapar affärsnytta. Vi arbetar med ett partnerskap med specialiserade företag inom kompletterande segment.

Tillsammans verkar vi i framtidsområden med kunder som vill arbeta med de mest innovativa tekniska lösningarna och de effektivaste metoderna.

Xgroup arbetar i ett partnerskap med kunder som en rådgivande partner. Tillsammans med tidigare erfarenheter och vår företagsstruktur utvecklar vi våra kunders verksamhet genom att erbjuda kvalitativa konsulttjänster.

Vi skapar processor och utveckling för en ökad effektivitet och lönsamhet via våra entreprenörsdrivna affärsområden med erfarna och engagerade medarbetare.

QUICK VIEW +

Idag ser vi en ny våg av olika teknologier inom mobilitet, sociala medier, big data och molnlösningar som tvingar företag att vara mer rörliga och innovativa för att utveckla nya produkter och tjänster snabbare än någonsin förr.

Befintliga strategier och processer förändras för att anpassas till de snabba verksamhetsförändringar. Time to market och nya marknader blir allt viktigare.

  1. Verksamheten kommer framöver att styra de olika teknikvalen och integrationer med andra system.
  2. Framtidens tillväxt kommer att ske med olika partnerstrategier med ett bredare erbjudande för en ökad affärsnytta.
  3. Kunderna eftersträvar en part med en bredare spetskompetens för en ökad tids- och kostnadseffektivitet

Lite mer om oss +
VISION

Vi ska vara framtidens konsultbolag med en unik innovationskraft, modern företagskultur och affärsfokus som utvecklar både medarbetare och kunder.

AFFÄRSIDE

Vi levererar affärsnytta och konkurrensfördelar genom innovativa verksamhetslösningar. Baserat på gedigen ledarerfarenhet, relevant verksamhetsförståelse och en unik partnerstrategi skapar vi långsiktiga kundrelationer.

FÖRETAGSKULTUR

Vår kultur präglas av hög kompetens, nytänkande individuellt engagemang, förändringsbenägenhet och samarbete. Vi drivs av att ständigt utveckla oss både som individer och som organisation. Vi tror inte på att vi är olika värda bara för att vi har olika roller inom organisationen och utför det vi är bäst på för vår gemensamma utveckling. Vi är omtänksamma, passionerade och vi vet att förtroende skapas genom att vi står för det vi har sagt. Vi tar ett stort eget ansvar, både för vår egen individuella utveckling och för företaget. Vi är nyfikna och nytänkande och vi vet hur viktigt det är att ha roligt – vi firar våra framgångar och vi lär av våra misstag.

MEDARBETARE

Våra medarbetare besitter en bred kompetens och har tidigare varit verksamma i ledande positioner som IT chef, Divisions chef, Operation Manager och VD. Alla har en förståelse för olika verksamheter och tekniker, med vår samlade erfarenhet kan vi förstå och uppnå en ökad effektivitet med att sammankoppla verksamheter med digital teknik. Vi har genomfört både uppstart och försäljning av företag, genomfört olika tillväxtstrategier, interna processer, förändringsledning samt genomfört olika komplexa projekt både nationellt och internationellt.

    Sorry, no posts matched your criteria.