Varför

NI företag som söker efter spetskompetens för en ökad kostnadseffektivitet och affärsnytta.
Ni är själva specialister på era produkter och erbjudande, nu står ni inför valet att göra en förändring som ska göra er ännu vassare på marknaden samt att nå ut till ett större kundsegment.
Att ni som företag redan har konkurrenskraftiga produkter och söker efter effektiva affärsstödsystem eller behöver ha förstärkning i den egna ledningsgruppen, då kan det ibland behövas kompetens utifrån som gör att ni kan ta rätt beslut gällande strategier, arbetssätt och processer.

show more

Hur

Xpartner är ett strategiskt partnernätverk med spetskompetens för helhetsåtagande. Vi har över 650 specialistkonsulter inom Xpartner som har bredden inom management, verksamhet, IT- och teknikkonsulter. Vi hjälper er och skapar affärsnytta med gemensam kompetens och bestående resultat, implementerar nya möjligheter med digitala lösningar tillsammans med andra affärskritiska system.

show more

Våra Partners

Addera IT

Erbjuder säkra och effektiva helhetslösningar för våra kunders IT-miljö. Är ledande inom IT-säkerhet och IT-service.

Combain

Utvecklar och underhåller molntjänster och appar med focus på mobil arbetsorder, mobilpositionering (inomhus- och utomhus globalt), fakturering och betalningslösningar samt tjänster för Internet of Things

Precio Fishbone

Specialister inom paketerade lösningar för intranät, ledningssystem och externa webblösningar som bygger på SharePoint, O365 och EPIServer.

Perfect Place

Perfect Place är inte en arkitekt, inte en HR-konsult, inte en flyttgeneral, inte en inredare, inte en fastighetsutvecklare. Vi är allt det och lite till.

Softhouse

Softhouse främsta verksamhet är nyutveckling, underhåll och anpassning av mjukvara. Man arbetar även verksamhetsutveckling, baserad på Lean & Agile, i form av metodutveckling, coachning och utbildning.

Tactel

Utvecklar mobil och trådlös teknik för nätverksoperatörer och mobiltelefonleverantörer.

Zync

Vi hjälper våra kunder att förenkla och effektivisera sin försäljning, marknadsförings och eftermarknadsfunktion.

Omega Point

Omega point är ledande experter inom applikationssäkerhet. Genom att kombinera högkvalitativ systemutveckling och säkerhet i våra leveranser möjliggör vi för våra kunder att utvecklas uthålligt.

BETTER, TOGETHER

Vi etablerar partnerskap med företag som innehar olika tjänsteerbjudanden som kompletterar och stärker oss i vår utveckling av kompetensområden och specialiseringar. Vi ökar vårt kompetenserbjudande till kunder som vi inte tidigare har kunnat eller kan bearbeta enbart med Xgroups erbjudande samt höjer oss i värdekedjan. Vi har över 650 specialistkonsulter inom Xpartner. Vi arbetar tillsammans med bland annat management-, verksamhets-, IT- och teknikkonsulter. Är Ni intresserade av ett partnerskap med Xgroup vänligen skicka en intresseanmälan och beskrivning av Er verksamhet och dess tjänster.

Complete, together

Vi kompletterar och stärker vårt gemensamma erbjudande genom vår partner strategi Management, verksamhets, IT- och teknikkonsulter är vår huvudområde. Strategiskt partnerskap med spetskompetens för ett helhetsåtagande hos våra kunder Vi har över 650 specialistkonsulter inom Xpartner.

Expand, together

Framtidens tillväxt kommer att ske med olika partner strategier med ett bredare erbjudande för en ökad affärsnytta.

Kunderna eftersträvar en part med en bredare spetskompetens för en ökad kostnads- effektivitet.

”Time to market” blir att viktigare.