Xgroup | We are X
1306
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1306,siteorigin-panels,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-5.2,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

We connect business

Xgroup är det moderna IT konsultbolaget med en vision om att vi skall vara framtidens konsultbolag. Med en unik innovationskraft, modern företagskultur och affärsfokus utvecklar vi både medarbetare och kunder. 

We KIP IT Simple

Vi arbetar efter vår KIP modell.

Kundnytta -Innovation - Partnerskap.

Vi arbetar proaktivt med att utveckla våra kunder genom en djup verksamhetsförståelse och tillsammans med en unik partnerstrategi levererar vi affärsnytta.

Business way

Vi förstår våra kunders olika verksamheter och i vilken fas de befinner och kan via en affärskontakt genomföra olika  verksamhetsutvecklingar baserat på management, affärssystem, digitalisering och ekonomi.

Företagskultur

Vår kultur präglas av hög kompetens, nytänkande individuellt engagemang förändringsbenägenhet och samarbete Vi drivs av att ständigt utveckla oss både som individer och som organisation. Vi tror inte på att vi är olika värda bara för att vi har olika roller inom organisationen och utför det vi är bäst på för vår gemensamma utveckling. Vi är omtänksamma, passionerade och vi vet att förtroende skapas genom att vi står för det vi har sagt. Vi tar ett stort eget ansvar, både för vår egen individuella utveckling och för företaget. Vi är nyfikna och nytänkande och vi vet hur viktigt det är att ha roligt – vi firar våra framgångar och vi lär av våra misstag.

Medarbetare

Våra medarbetare besitter med en bred kompetens och har tidigare varit verksamma i ledande positioner som IT chef, Divisions chef, Operation Manager och VD. Alla har en förståelse för olika verksamheter och tekniker, med vår samlade erfarenhet kan vi förstå och uppnå en ökad effektivitet med att sammankoppla verksamheter med digital teknik. Vi har genomfört både uppstart och försäljning av företag, genomfört olika tillväxtstrategier, interna processer, förändringsledning samt genomfört olika komplexa projekt både nationellt och internationellt.